Lc Total Transport Services, SL Transports Sant Joan Despi Barcelona

Servei de Paqueteria

Oferim tots els serveis relacionats amb el transport que els nostres clients requereixen en col·laboració amb els millors proveïdors del sector. Donada la varietat de casuístiques que ens podem trobar, oferim tot el ventall de possibilitats de transport tant a nivell de mercaderia, urgència, així com localització.

MERCADERIA: Paqueteria, Palets i Càrregues Completes.

URGÈNCIA: Servei 8.30, 14 i 24 hores.

LOCALITZACIÓ DE L'ENVIAMENT: Servei Provincial, Regional i Peninsular, amb lliurament al dia següent de la seva recollida.


Els nostres proveïdors

DHL   TNT   MRW
MRW   ASM   FEDEX
HALCOURIER   Rhenus Logistics   GLS

Servei de Missatgeria

Entre els nostres serveis també oferim un servei de missatgeria propera amb treballadors propis, buscant sempre l'excel·lència en el servei al nostre client.

Servei de Moto

Servei de Missatgeria Local Immediata amb Moto dins de la ciutat de Barcelona. Pes màxim a transportar: 5 Kg. Mesures màximes embalum: 0,25m (Alt) x 0,25m (Llargada) x 0,30m (ample). Si se supera algun dels conceptes dels anteriors, es realitzarà el servei de furgoneta.

Servei de Furgoneta

Servei de Missatgeria Local Immediata amb Furgoneta dins de la Comunitat de Catalunya. Pes màxim a transportar: 500kg. Pes màxim per paquet: 40kg. Mesures màximes: Llarg màxim per paquet: 1,5 metres. La suma dels tres costats del paquet no han de superar els 2,10 metres.

En cas d'estar interessats en les tarifes que oferim, contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte o directament al telèfon o correu electrònic, per poder-los oferir un pressupost ajustat a les seves necessitats.