Total Transport Services som una companyia dedicada a la consultoria logística i de transport. El nostre objectiu principal és l'optimització dels costos relatius al transport dels nostres clients, buscant sempre la solució més adequada i personalitzada per a les necessitats de cada un d'ells.

Total Transport Services va néixer el 2008, encara que l'experiència del seu personal en el sector es remunta a l'any 1998. Des dels nostres inicis ens centrem en la recerca d'una solució integral per a cadascun dels nostres clients pel que fa a transport.

Tota aquesta experiència ens ha portat a ser partners de les principals agències de transports del món (ASM, SEUR, MRW, Rhenus, SPAINTIR, DHL, HALCOURIER, DHL, TNT, FEDEX), oferint un ventall de possibilitats per als nostres clients, i així realitzar el servei adequat amb el millor preu i personalitzat a cada client en funció de la seva casuística, a més d'un seguiment específic de cada un dels serveis sol·licitats.

Des de sempre prestem els nostres serveis a organitzacions i empreses de tots els sectors, encara que hi ha una part important dels nostres clients que tenen vinculació amb el sector de l'automoció i amb el món dels recanvis. Un dels motius d'aquesta especialització és el fet d'oferir un servei exclusiu de lliurament nocturna als tècnics / mecànics que requereixin aquest material per a la següent jornada. Mitjançant aquest servei aconseguim una optimització del seu temps de treball, i per tant una reducció del cost per al nostre client.

Disposem de 5 rutes pròpies que cobreixen els punts de distribució logística més importants de la península des de Barcelona: Lleida-Saragossa-Madrid, Logronyo-Tudela-Orcoyen-Anoeta-Orozco, Pontejos-Lleó-Porriño, Porriño-Porto i Castelló-València- Alacant-Múrcia.

Oferim el servei de paqueteria i missatgeria "tradicional" amb tot el ventall de possibilitats que ens ofereixen els nostres partners. Lliurament a qualsevol punt de la península al dia següent de la sol·licitud en serveis de abans de les 8:30 hores, abans de les 14 hores o abans de les 24 hores.

Així mateix, també gestionem les campanyes promocionals de diverses companyies mitjançant la selecció de l'opció més adequada de transport del material promocional a distribuir, així com el seguiment i la resolució de possibles incidències en la distribució.

Actualment prestem els nostres serveis a empreses com Linde, Still, Carelsa, Grup Alfaland, Grup Expertus i Decomakers entre d'altres.

Comptem amb una plantilla de treballadors situats en punts estratègics fonamentals dins de la Península Ibèrica, per així poder garantir una capacitat òptima de gestió i control de tots els seus enviaments.

Les nostres oficines estan situades a Sant Joan Despí (Barcelona), amb personal qualificat per atendre qualsevol consulta relativa als serveis contractats i resolent les incidències que poguessin sorgir.