Lc Total Transport Services, SL Transports Sant Joan Despi Barcelona

(Barcelona, ​​Madrid, Alacant, Múrcia i València).

Es tracta d'un servei exclusiu del que hi ha molt poca oferta al mercat. Les empreses vinculades amb el sector de l'automoció i dels recanvis ofereixen en molts casos un servei tècnic als seus clients, per al que requereixen la contractació de tècnics especialitzats, amb el consegüent cost per a les mateixes.

El nostre servei busca l'optimització del temps de treball d'aquest personal especialitzat, mitjançant el lliurament nocturna directa a les furgonetes taller dels tècnics-mecànics, amb l'objectiu que puguin iniciar la seva jornada laboral amb els recanvis necessaris, i no hagin de perdre temps en desplaçaments per a la recollida de material per al desenvolupament de la seva tasca.

Portem anys oferint aquest servei que és molt valorat pels nostres clients. Comptem amb personal propi especialitzat en el lliurament nocturna.

En cas d'estar interessats en les tarifes que oferim, contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte o directament al telèfon o correu electrònic, per poder-los oferir un pressupost ajustat a les seves necessitats.